Administrator
Witam..
Proponuje na serwer założyć 2 gildie..
Gildia Niebieskich
I
Gildia Czerwonych
Wyglądało by to tak
1. Przydzielony Podfolder na forum Gildii obydwu
2. Dwa oddzielne królestwa czerwonych jaki niebieskich ( Oczywiście królestwa koloru jaką wskazuje nazwa)
3. Podania o Rekrutacje do gildi
4. Team Speak ( 2/3 )
5. Przydzielony gildii 'Szef' ( Król gildii )
Co wy na to ;]
Użytkownik
a trzeba by bylo miec ts ?
pomysł bardzo fajny obawiam się tylko że mogły by być kontrowersje o kryteria wyboru lidera gildii, bo trzeba wybrać kogoś ogarniętego, wiekowo, i pomysłowo, i jakieś umiejętności by się przydały, ale jestem jak najbardziej za
No całkiem spoko ... ale co do tych 5. Przydzielony gildii 'Szef' ( Król gildii ) to takie .... nie bardzo ... Lepiej tak po prostu dwa miasta i tak ooo i jak widzisz nie swojego to zabijasz ... tylko co z domami jak ktoś ma już wybudowany tutaj ... trzeba było by klonać to czy jak ...
Użytkownik
no fajny pomysl dyskus
no... i gdybyś zrobił jeszcze kolory nicków takie że jeden gang ma zielony a drugi niebieski itd.
To by było spoko... No a potem można zrobić w zależności od ilości gangów różne chaty i jeden ogólny...
Oczywiście gangi mogą być sprzymierzone a to b było spoko(na 2 gangi 1 chat)
To by było dobre z tym co napisałem (mury miasta które dzielą miasto na 4).
Administrator
Ludzi na serwerze to nie problem, problem to sloty na serwer.. zawsze jest jedno wyjście. dać reklamę na MPC ale jeszcze czekamy puki serwer będzie miał jakiś kolor ( nabierał sensu gry ), bo co z tego że dodam załóżmy reklamę wejdzie te 5 osób nie będzie atrakcji i sobie wyjdą.. a spam reklamy jest niedozwolony na MPC..
Administrator
jak dla mnie nie ma sprawy Myślę co do tego wątku że został on zakończony ;]
ZAMYKAM